Toyota: Σιγά-σιγά αποκαλύπτει το νέο C-HR

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου C-HR, το οποίο εισέρχεται στη δεύτερη γενιά του.


Προς το παρόν οι επίσημες πληροφορίες για το coupe SUV είναι περιορισμένες, με την Toyota να δηλώνει ότι το νέο C-HR θα διατηρήσει την αιχμηρή και ανατρεπτική του σχεδίαση, ενώ θα ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες.

Το νέο C-HR θα κατασκευάζεται σε τουρκικό έδαφος και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Toyota που βρίσκεται στην Επαρχία Σαγγάριου. Θα συνεχίσει να προσφέρεται με υβριδικό σύστημα, ωστόσο θα αποκτήσει για πρώτη φορά και plug-in υβριδική έκδοση, ενώ οι μπαταρίες του θα παράγονται επίσης στο εργοστάσιο της Τουρκίας.

Μάλλον το plug-in υβριδικό σύστημα θα είναι αυτό που χρησιμοποιεί και το νέο Prius, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι απαρτίζεται από δίλιτρο κινητήρα 150 ίππων, εμπρός ηλεκτροκινητήρα 163 ίππων, με συνδυαστική ισχύς 223 ίππων, ενώ η νέα συμπαγής μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13,6 kWh που αυξάνει 50% την αυτονομία για κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια.

Παράλληλα η Toyota δημοσίευσε και την παραπάνω σκοτεινή teaser φωτογραφία του νέου C-HR, η οποία μας δείχνει το πίσω τμήμα του οχήματος με τα λεπτά Led φωτιστικά σώματα να επεκτείνονται σχεδόν σε όλο το πλάτος. Ανάμεσα τους υπάρχει επίσης φωτιζόμενο το όνομα του Toyota C-HR, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε επίσης την αεροτομή οροφή με τα εντονότερα άκρα της και την κεραία τύπου πτερύγιο καρχαρία.


Σίγουρα αρκετή σχεδιαστική έμπνευση θα αντληθεί από το πρωτότυπο C-HR prologue, το οποίο έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Δεκέμβριο, υιοθετώντας πιθανότατα τα στενόμακρα Led εμπρός φωτιστικά σώματα σχήματος “C”, τις βαθιές εσοχές στη μεγαλύτερη κάθετη μάσκα και τις αιχμηρές γραμμές που συναντούν ελκυστικές καμπύλες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Toyota: Σιγά-σιγά αποκαλύπτει το νέο C-HR”