Toyota: Ξεκίνησε η παραγωγή του C-HR στην Ευρώπη

Η Toyota Motor Europe ξεκίνησε την παραγωγή του ολοκαίνουργιου Toyota C-HR, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ευρωπαϊκής συναρμολόγησης μπαταριών, στο εργοστάσιό της στη Sakarya της Τουρκίας.


Με μια νέα επένδυση 308 εκατομμυρίων ευρώ στις εγκαταστάσεις παραγωγής της, η Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) είναι το πρώτο εργοστάσιο της Toyota στην Ευρώπη που παράγει plug-in υβριδικά οχήματα.

Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το Toyota C-HR έθεσε ένα νέο στιλιστικό σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή κατηγορία C-SUV με τη σπορ σχεδίαση που το φέρνει πιο κοντά στην εμφάνιση των σπορ κουπέ.

Το ολοκαίνουργιο Toyota C-HR έρχεται με τέσσερα ηλεκτροκίνητα συστήματα κίνησης: 1,8 και 2,0 λίτρων κινητήρες Hybrid Electric (HEV), 2,0 λίτρων κινητήρας HEV με έξυπνη τετρακίνηση (AWD-i) και Plug-in Hybrid κινητήρας 2,0 λίτρων (PHEV). Στη μεγαλύτερη, πιο ανταγωνιστική αγορά SUV της Ευρώπης, η εξ ολοκλήρου ηλεκτροκίνητη γκάμα του Toyota C-HR προσφέρει ποικίλες επιλογές προσιτών και πρακτικών οχημάτων χαμηλών εκπομπών άνθρακα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών και επιταχύνουν τον ρυθμό μείωσης των εκπομπών CO2.

Στην Ελλάδα, το νέο Toyota C-HR είναι διαθέσιμο για παραγγελία, με αρχική τιμή 29.300 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *