Toyota: Λανσάρει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Δυο νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, παρουσίασε η Toyota. Πρόκειται για τα νέα bZ Sport Crossover Concept και bZ FlexSpace Concept.
Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία θα εισέλθουν στη γραμμή παραγωγής και θα λανσαριστούν στη μεγάλη αγορά της Κίνας το 2024. Ανήκουν στην οικογένεια ηλεκτρικών bZ (η σχεδιαστική συγγένεια είναι φανερή σε αρκετά σημεία), η οποία μέχρι το 2026 πρόκειται να αποκτήσει συνολικά δέκα νέα μέλη.Toyota bZ Sport Crossover Concept


Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό crossover με έντονες ακμές, κεκλειμένη γραμμή οροφής και τονισμένα φτερά. Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την κινέζικη BYD, με στόχο να προσελκύσει νεότερους ηλικιακά πελάτες και τη γενιά Ζ. Σημειώνεται ότι έχει την ικανότητα να εξελίσσει τις λειτουργίες του ακόμα και μετά την αγορά όπως η υποβοήθηση οδηγού και η αυτόματη στάθμευση, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να απολαμβάνουν συνεχώς ένα πιο σύγχρονο αυτοκίνητο.

Toyota bZ FlexSpace Concept

Το ηλεκτρικό SUV που εξέλήχθηκε με την Guangzhou Automobile. Η ανάπτυξη του bZ FlexSpace Concept συνεχίζεται με επίκεντρο όχι μόνο τις οικογένειες, αλλά με στόχο τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα είναι ιδανικό για φίλους και ζευγάρια, κάνοντας την καθημερινή ζωή τους ακόμα πιο ευχάριστη.Οι φωτογραφίες από το μινιμαλιστικό και συνάμα φουτουριστικό εσωτερικό των bZ Sport Crossover Concept και bZ FlexSpace Concept, δείχνουν ότι διαθέτουν μεγάλη κεντρική οθόνη αφής, ψηφιακό πίνακα οργάνων και τιμόνι που δεν έχει το παραδοσιακό στρογγυλό σχήμα. Μένει να δούμε ποια από αυτά τα στοιχεία στα ενδότερα θα περάσουν στην παραγωγή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά (ηλεκτροκινητήρες, μπαταρία, αυτονομία, ισχύ) για τα δύο αυτοκίνητα παραγωγής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *