Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO ήρθε για να συναρπάσει

Το νέο, 100% ηλεκτρικό XEV YOYO είναι εδώ και ήρθε για να συναρπάσει και να δώσει χρώμα στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Το πανέξυπνο μικρό έρχεται να γίνει βασικός πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας με βασικό πλεονέκτημα τις μικρές του διαστάσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό που συμβάλλει στις άνετες μετακινήσεις.


Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί κύριο μέλημα γι’ αυτό και βασίζεται σε αυτοφερόμενο αμάξωμα ενώ το όχημα έχει συμμορφωθεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας αφού έχει κατασκευαστεί από υψηλής αντοχής ατσάλι.

Το μήκος του το οποίο δεν ξεπερνά τα 2,5 μέτρα το καθιστά ευέλικτο, πράγμα που σημαίνει ότι το παρκάρισμα μέσα στην πόλη να γίνεται παιχνιδάκι.

Η τελική ταχύτητα των 80 km/h και η αυτονομία των 150 km, επιτρέπουν στο XEV YOYO να κινείται σε όλο το αστικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητόδρομων, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Χάρη στην μπαταρία του, τεχνολογίας LiFePO4 και ενεργειακής χωρητικότητας 10,4 kWh, μπορεί να φορτιστεί πλήρως από το 30% μέσα σε λιγότερες από τέσσερις ώρες.


Ο ιταλικός σχεδιασμός του, προσδίδει ελκυστική εμφάνιση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του καθώς το λιλιπούτειο EV διαθέτει ήδη από την αρχική του έκδοση A/C, ηλεκτρικά παράθυρα & ηλεκτρικούς καθρέπτες.


Το ακαταμάχητο στιλ του έρχεται να το πλαισιώσει η οθόνη αφής 10” με τεχνολογία Mirroring όπου σε συνδυασμό με τη μεγάλη παλέτα χρωμάτων καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Σε ότι αφορά την τιμή? Γι αυτή δε χρειάζεται να ανησυχείτε, ακολουθεί ο πίνακας με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ανά έκδοση:

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την Σπανός ΑΕ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *