VW Crafter: H Volgswagen ανανεώνει το μεγαλύτερο βαν της έχοντας στο επίκεντρο την ψηφιακή τεχνολογία

 

H Volgswagen αποφάσισε να ανανεώσει ψηφιακά το μεγαλύτερο βαν της, το VW Crafter.


Το νέο Crafter παραλαμβάνει το infotainment που συναντάμε στα νεότερα επιβατικά της φίρμας, με την μορφή μιας κεντρικής οθόνης με διαγώνιο 10,3 ιντσών και τα χειριστήρια στο κάτω τμήμα για την ρύθμιση της θερμοκρασίας και του ήχου.

Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη και σε μεγαλύτερο μέγεθος 12,9 ιντσών σε συνδυασμό πάντα με ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Εκτός από τις νέες οθόνες, στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενσωματώνονται οι υπηρεσίες bot ChatGPT οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών

Ο ανασχεδιασμός του ταμπλό και η επανατοποθέτηση του ηλεκτρονικού χειρόφρενου εξασφαλίζουν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.


Στην περίπτωση των εκδόσεων με αυτόματο κιβώτιο, ο επιλογέας μετακινείται στην κολώνα του τιμονιού εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερο χώρο στην κεντρική κονσόλα για την φιλοξενία ποτηριών ή μικροαντικειμένων.


Επιπλέον η VW έχει ενισχύσει και τον αριθμό συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας με τη σχετική λίστα να περιλαμβάνει πια ως standard σύστημα αυτόνομης οδήγησης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών, σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώρισης οδικής σήμανσης, ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας και αισθητήρες στάθμευσης.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *