Volkswagen: Νέο Tiguan Black Edition

Στη διαχρονικότητα του μαύρου χρώματος είναι αφιερωμένη η νέα έκδοση του Volkswagen Tiguan, που παρουσίασε η Volkswagen Βρετανίας.


Με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί και να έχουν βαφτεί οι πλευρικοί καθρέπτες, η γρίλια της μάσκας, τμήματα των προφυλακτήρων, οι διπλές εξατμίσεις, οι ράγες οροφής και οι ζάντες των 20 ιντσών.  

Και στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο καθώς το συναντάμε στην επένδυση της οροφής, ενώ carbon γκρι διακοσμητικά ένθετα έχουν τοποθετηθεί στα πάνελ των θυρών και στο ταμπλό. Στην εξοπλιστική φαρέτρα του νέου Tiguan Black Edition περιλαμβάνονται σπορ θερμαινόμενα καθίσματα, δερμάτινο-θερμαινόμενο τιμόνι με ενσωματωμένα ευαίσθητα στην αφή κουμπιά, ψηφιακός πίνακας οργάνων και κεντρική οθόνη αφής 9,2 ιντσών που υποστηρίζει το σύστημα πολυμέσων Discover Media Navigation με πλοήγηση.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον 1.5 TSI βενζίνης και το δίλιτρο TDI πετρελαίου, ενώ αμφότεροι παράγουν 150 ίππους και συνεργάζονται με DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Αργότερα το νέο Tiguan Black Edition θα είναι διαθέσιμο και με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion, έχοντας κάτω από το εμπρός καπό το δίλιτρο TSI των 190 ίππων, αλλά και το δίλιτρο TDΙ με ισχύ 150 ή 200 ίππους.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία η νέα Black Edition τοποθετείται ανάμεσα στην R-Line και στην κορυφαία R. Η αρχική τιμή του νέου Tiguan Black Edition στη βρετανική αγορά διαμορφώνεται στις 37.325 λίρες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *