Volkswagen: Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης για το ανανεωμένο Touareg

Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης για το ανανεωμένο Touareg, με την πρεμιέρα της ναυαρχίδας της γερμανικής εταιρίας να πραγματοποιείτε αύριο Τετάρτη, 24 Μαΐου.


Οι εμπρός προβολείς IQ.Light HD matrix ενσωματώνουν συνολικά 38.400 micro LED και δυνατότητα προβολής καθοδήγησης λωρίδας. Παρατηρήστε επίσης τη φωτιζόμενη λεπτή μπάρα στη μάσκα, η οποία πλαισιώνει το λογότυπο της Volkswagen. Τεχνολογίας Led είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ το σήμα της εταιρείας στην πόρτα του χώρου αποσκευών είναι πλέον φωτιζόμενο, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε μοντέλο της στην Ευρώπη.
Ελαφρώς διαφοροποιημένος δείχνει ο μπροστινός και πίσω προφυλακτήρας, καθώς και η μάσκα, ενώ ίσως προστεθούν νέα χρώματα στην παλέτα του αμαξώματος και ζάντες νέας σχεδίασης.

Στο εσωτερικό τώρα του ανανεωμένου Touareg, οι αλλαγές θα είναι λιγότερες και θα αφορούν το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 15 ιντσών, ασύρματη συνδεσιμότητα για smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto, βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο και πλοήγηση. Τα υποβραχιόνια και τα πάνελ της κεντρικής κονσόλας ντύνονται με πιο μαλακά υλικά, έπειτα από αιτήματα πελατών που δέχτηκε η Volkswagen.

Το Touareg θα εξοπλίζεται επίσης με σύστημα τετραδιεύθυνσης, με αισθητήρα τοποθετημένο στην οροφή για τη μέτρηση του πρόσθετου βάρους (έως 100 κιλά) στην αυτόματη ρύθμιση του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας και αναβαθμισμένη προαιρετική αερανάρτηση.
Σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων το σίγουρο είναι ότι θα διατηρηθεί η έκδοση R eHybrid, με V6 κινητήρα 3.0 λίτρων, ηλεκτρικό μοτέρ, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και μπαταρία χωρητικότητας 17.9 kWh. Συνδυαστικά θα παράγει 462 ίππους, ενώ θα προσφέρει 47 χλμ. αυτονομίας με ηλεκτρική ενέργεια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *