Νέο Volkswagen ID.3: Τιμές και εκδόσεις

Ξεκινά στην ελληνική αγορά η διάθεση του νέου Volkswagen ID.3, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.


Οι αλλαγές εστιάζονται στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, τα ελαφρώς αλλαγμένα φώτα LED μπροστά και την προσθήκη χρωματικών επιλογών στο αμάξωμα. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο εσωτερικό, όπου και εδώ οι αλλαγές είναι λίγες και αφορούν κυρίως την βελτιωμένη ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. 

Η διάταξη του πίνακα οργάνων 5,3 ιντσών και της οθόνης του συστήματος πολυμέσων έχουν παραμείνει ως είχαν, με τη δεύτερη πλέον να έχει μεγαλώσει φτάνοντας τις 12 ίντσες (από 10 που ήταν). Στον τομέα του συστήματος κίνησης δεν υπάρχουν αλλαγές.

Η βασική έκδοση συνεχίζει εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων, ενώ διαθέσιμες είναι δύο μπαταρίες με χωρητικότητα 58 kWh και 77 kWh που εξασφαλίζουν εργοστασιακή αυτονομία 426 και 546 km αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση, το ID.3 μπορεί να υποστηρίξει φόρτιση έως 120 kW, ενώ στη δεύτερη έως 170 kW.Οι εκδόσεις του ID.3 που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, είναι Pro Performance και Pro S  με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από το τρίτο τρίμηνο του 2023 και μετά. H πρώτη ξεκινά από τα 42.600 ευρώ (με την μπαταρία 58 kWh) ενώ η δεύτερη από τα 48.600 ευρώ (με την μπαταρία 77 KWh). 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *