Bentley Batur: Για 500 μόνο τυχερούς αναβάτες

H Bentley και η Ducati δημιούργησαν από κοινού μια ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, η οποία ενσωματώνει τις κοινές αξίες των δυο εταιρειών.


Η νέα Ducati Diavel for Bentley διακρίνεται για το υψηλό της επίπεδο σε στυλ, ποιότητα, πολυτέλεια, δεξιοτεχνία και τεχνολογία, αντλώντας σχεδιαστική έμπνευση από την Batur. Η παραγωγή της μοτοσυκλέτας Ducati Diavel for Bentley θα περιοριστεί στα 500 αντίτυπα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Batur, αξίας 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, είναι το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της Bentley. Ο twin-turbo W12 κινητήρας των 6.0 λίτρων παράγει 740 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Παράλληλα η Batur έχει συλλεκτικό χαρακτήρα, καθώς μόνο 18 αντίτυπά της θα κατασκευαστούν χειροποίητα.

Εξίσου ισχυρή είναι η Diavel της Ducati, καθώς χρησιμοποιεί V4 Granturismo κινητήρα 1.158 κ.εκ., απόδοσης 168 ίππων. O πρώτος εμφανής κοινός παρονομαστής με την Batur είναι η πράσινη μεταλλική απόχρωση ονόματι “Scarab Green”, η οποία προέρχεται από την παλέτα της Bentley. Παρατηρήστε επίσης τους νέους αποκλειστικούς σφυρήλατους τροχούς σε σκούρο σατινέ χρώμα αφήνοντας ορατές κάποιες επεξεργασμένες επιφάνειες, παραπέμποντας στις ζάντες της Batur.

Οι πλευρικές εισαγωγές αέρα αντικατοπτρίζουν τη χαρακτηριστική μάσκα με κόκκινες πινελιές της Batur. Το μπροστινό κάλυμμα της μοτοσυκλέτας, ο μπροστινός λασπωτήρας και το επάνω τμήμα του ρεζερβουάρ θυμίζουν τις νευρώσεις στο καπό τις Batur. Η ουρά της μοτοσικλέτας μοιάζει με το πίσω τμήμα του βρετανικού supercar.


Εκτεταμένη είναι η χρήση carbon υλικού στη νέα Ducati Diavel for Bentley, καθώς το συναντάμε στα φτερά, στο κάλυμμα του κινητήρα, των προβολέων, της εξάτμισης, στα πλαϊνά πάνελ και στην ουρά.


Η σέλα είναι επενδυμένη με μαύρη αλκαντάρα, έχοντας κόκκινες ραφές και το έμβλημα της Bentley. Στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας τοποθετείται μια πλακέτα που αναγράφει τον αριθμό παραγωγής της εκάστοτε Ducati Diavel for Bentley. Οι ιδιοκτήτες θα παραλάβουν πιστοποιητικό γνησιότητας, κάθισμα συνοδηγού και κάλυμμα μοτοσικλέτας, ενώ θα παραδίδεται μέσα σε ειδική ξύλινη θήκη.

Εκτός από τις 500 Ducati Diavel for Bentley θα κατασκευαστούν ακόμα 50 με την ονομασία “Ducati Diavel for Bentley Mulline”. Αυτές προορίζονται για εκλεκτούς πελάτες της Bentley, οι οποίοι θα έχουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης για το χρώμα στη σέλα, στη δαγκάνα του μπροστινού φρένου και στις ζάντες, ενώ θα μπορούν να βάφουν τη μοτοσυκλέτα το ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητό τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *