Bentley: Το φτηνότερο μοντέλο της είναι τρίκυκλο

Η βρετανική εταιρεία λοιπόν αποφάσισε να διευρύνει τη γκάμα των… οχημάτων της, λανσάροντας ένα τρίκυκλο, το οποίο όμως δεν απευθύνεται σε ενήλικους οδηγούς, αλλά στους μικρούς φίλους της Bentley.


Συγκεκριμένα, το μικρότερο σε μέγεθος μοντέλο στη γκάμα της Bentley, δημιουργήθηκε για τις μεταφορικές ανάγκες (π.χ βόλτες στο πάρκο της γειτονιάς ή στην αυλή του σπιτιού) παιδιών, ηλικίας από 6 μηνών έως 5 ετών. Σε τι όμως ξεχωρίζει το παιδικό τρίκυκλο της Bentley από τα υπόλοιπα της αγοράς; Μα φυσικά, στο στυλ, στην άνεση, στην ασφάλεια και στην ποιότητα!

Για τη σχεδίασή του αντλήθηκε έμπνευση από τα ξεχωριστά μοντέλα της Bentley, που επιμελείται το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner. Για παράδειγμα, το κάθισμα αναπτύχτηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, διαθέτει πρόσθετα μαλακά ένθετα αυξάνοντας την άνεση στο παιδικό σώμα, ενώ προσομοιώνει το σχήμα καθίσματος των Bentley. Διαθέτει ελαστική ζώνη ασφαλείας πέντε σημείων, ενώ έχει ανάκληση και μπορεί να περιστρέφεται. Παρατηρήστε επίσης, τη χειροποίητη καπιτονέ επένδυση σχήματος διαμαντιού και το κεντημένο έμβλημα της Bentley στο μαλακό προσκέφαλο.

Οι τρεις τροχοί του δεν είναι πλαστικοί, αλλά με αέρα, ακολουθούν επίσης το ίδιο design των πραγματικών ζαντών που διαθέτει η Mulliner, ενώ το λογότυπο της Bentley στο κέντρο παραμένει σε όρθια θέση, ακόμα και όταν οι τροχοί γυρίζουν. Παράλληλα το έμβλημα της μάρκας δίνει το «παρών» χαμηλά στην κολόνα του τιμονιού στο λευκό σκελετό, με την απόχρωση “White Sand” να προέρχεται από την παλέτα της Bentley.

Τα μεταλλικά πεντάλ με αντιολισθητική επιφάνεια αποτελούν πιστό αντίγραφο αυτών που τοποθετούνται στις Βentley by Mulliner. Ο εξοπλισμός του τρίκυκλου περιλαμβάνει αναδιπλούμενο σκίαστρο για προστασία τις ηλιόλουστες μέρες, αποθηκευτικό καλάθι στο πίσω τμήμα για σνακ ή παιχνίδια και αποσπώμενη λαβή ώθησης αν το παιδί δεν έχει μάθει ακόμα να κάνει πετάλι.


Ένας ακόμα λόγος που ξεχωρίζει το παιδικό τρίκυκλο της Bentley είναι η τιμή του, καθώς φτάνει τα 686 ευρώ!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *