Survivor All Star: Έκανε το double ο Σάκης Κατσούλης, που ήταν ο μεγάλος νικητής φέτος – Είχε κερδίσει και πέρσι το παιχνίδι

 

O Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στον χθεσινό τελικό του Survivor All Star. Ο 33χρονος πρώτην τερματοφύλακας και νυν επιχειρηματίας έκανε το double στα έπαθλα, καθώς είχε κερδίσει και πέρσι το παιχνίδι του ΑΝΤ1.


Ο Σάκης Κατσούλης που μαζί με τον τίτλο του Survivor All Star κέρδισε φυσικά και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον φετινό τελικό του Νίκου Μπάρτζη.

Μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του με μία λαμπερή βραδιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου. Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης διεκδίκησαν το πολυπόθητο τρόπαιο αλλά τη νίκη πήρε ο 33χρονος επιχειρηματίας.

Το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ αλλά φυσικά και σχεδόν όλοι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι, που μοιράστηκαν αμέτρητες κοινές στιγμές στη ζούγκλα της Καραϊβικής.

Παρών και ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου παραβρέθηκε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο παραγωγός του Survivor έκανε τη δική του ανασκόπηση για τη χρονιά που έκλεισε, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά και στους παίκτες που αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης λόγω παραβίασης των κανονισμών.


Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τις 01:00, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη!


Το κλάμα της Μαριαλένας

Ο 33χρονος επιχειρηματίας, που κατάφερε να κάνει το double, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και γιόρτασε τη νίκη του με τους συμπαίκτες του, τους συγγενείς του και φυσικά την αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

«Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *