Survivor All Star: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

H 5η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, όπως αποφάσισε το κοινό, στο επεισόδιο της Πέμπτης.


Οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας ήταν όλοι από την μπλε ομάδα, και συγκεκριμένα ο Κρις Σταμούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Σώζωντας Παλαίστρος Χάρος.

Ο Γιώργος Λιανός όταν υποδέχθηκε τους παίκτες για το παιχνίδι του παλουκιού, ανακοίνωσε πως όποια ομάδα έφτανε πρώτη στους 7 πόντους θα έτρωγε μπισκότα κανέλας και βανίλιας και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό. Νικητές με 7-4 αναδείχθηκαν οι Διάσημοι.

Ευτυχως για τους μπλε, ανεξάρτητα αν θα κέρδιζαν στο αγώνισμα, θα έπαιρναν το κιτ ψαρέματος.

Αποχώρησε ο Χάρος – Τι είπε

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor All Star αποχωρεί ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν ο Κρις Σταμούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κώστας Παπαδόπουλος.


«Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω παραπάνω και να το πάω μέχρι τέλος. Μου αρέσει να το τραβώ και να το πιέζω, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές, θα φάω, θα πιώ και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου», είπε ο 44χρονος προπονητής χόκεϊ επί χόρτου.


Μεγάλη μάχη δόθηκε και στην τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε Survivor All Star, Σασμό και Γη της Ελιάς, σύμφωνα με το Nielsen.

Ο Σασμός κέρδισε ξανά την πρώτη θέση, σημειώνοντας 22,4% στο δυναμικό κοινό και 24,5% στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ το Survivor All Star βρέθηκε ξανά δεύτερο με 21,1% στο δυναμικό κοινό και 20,2% στο γενικό σύνολο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *