Κως: Χωρίς την κάρτα SIM βρέθηκε το κινητό της 27χρονης – Την Δευτέρα απολογείται ο 32χρονος

Στην Κω έφτασε το βράδυ του Σαββάτου κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, καθώς οι έρευνες των αρχών ώστε να ρίξουν φως στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια συνεχίζονται.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ενισχύεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας, καθώς το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε σήμερα, χωρίς την κάρτα SIM, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Στην ανακρίτρια για να απολογηθεί τη Δευτέρα 19 Ιούνη παρέπεμψε η εισαγγελέας Κω τον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές που συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου οι άνδρες της Ασφάλειας παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και ο 32χρονος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Κω την προσεχή Δευτέρα» δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος τύπου και υπασπιστής Αστυνόμος Α΄ Πέτρος Βασιλάκης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.


Επιπλέον, ανέφερε ότι οι έρευνες από όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος ανθρωποκτονιών, είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό της 27χρονης.


Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης, καθώς και του συντρόφου της, με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στην Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *