Στην Κω μεταβαίνει κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών για την υπόθεση της 27χρονης αγνοούμενης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω, στο νησί όπου εργαζόταν.


Στην επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας συμμετέχουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Επιπλέον, κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μεταβαίνει στο νησί προκειμένου να συμβάλει στις έρευνες οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Την ίδια ώρα, κρατούμενος παραμένει ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Αναστάζια.

Ο ίδιος μαζί με άλλους τέσσερις αλλοδαπούς, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, συναντήθηκαν με την 27χρονη το βράδυ της Δευτέρας και, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της στο σπίτι του, στο Μαρμάρι.


Στη συνέχεια, όμως, ανέφερε πως άφησε την Αναστάζια σε κάποιο σημείο και επέστρεψε στην οικία του. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, στοιχείο που οδήγησε στην σύλληψη του.


Μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε ότι η κόρη της έχει απαχθεί: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Αναστασία έχει απαχθεί».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *