Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης – Εντοπίστηκε στον δρόμο για Μαρμάρι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε το κινητό της σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως φύλακας.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, γρατζουνιές και σημάδια πάλης βρέθηκαν πάνω στο σώμα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής.

Υπενθυμίζεται ότι στο «στόχαστρο» των αρχών έχουν μπει 5 αλλοδαποί, που φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, είχε εκδώσει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Νωρίτερα, γνωστοποιήθηκε ότι κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μεταβαίνει στο νησί προκειμένου να συμβάλει στις έρευνες οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Παράλληλα, στην επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας συμμετέχουν κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και εθελοντές οι οποίοι με drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *