Τραβά «αυτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κατρούγκαλος! «Να προσέχουμε τις δηλώσεις μας!»

«Να προσέχουμε τις δηλώσεις μας στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στο Radio North 98, κληθείς να σχολιάσει τον αντίκτυπο που έχουν οι δηλώσεις τόσο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τους συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Φίλη για την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και δημόσιες τοποθετήσεις του Παύλου Πολάκη.


«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σ’ αυτά που λέμε για να μην γίνονται αντικείμενο διαστρέβλωσης και αξιοποίησης από την άλλη πλευρά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μίλησε για την ανάγκη να προχωρήσει το συνέδριο του κόμματος, αλλά και την πεποίθηση πως ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει το «βασικό χαρτί» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έπρεπε να προχωρήσουμε σ΄ένα συνέδριο, ώστε να αντιστοιχηθούν οι οργανωμένες μας δυνάμεις με την εκλογική μας επιρροή γιατί είναι προφανώς αναντίστοιχα μεγέθη. Ο οργανωμένος ΣΥΡΙΖΑ, σε πολύ μεγάλο βαθμό, δεν έχει καταφέρει να εκφράσει αυτό το 32%, που είχαμε στις τελευταίες εκλογές. Από την μεριά μας σε ότι αφορά τις δηλώσεις μας θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε αυτά που λέμε να μην αξιοποιούνται προπαγανδιστικά, για να φαίνεται ότι υπάρχει τάχα αυτή η εσωστρέφεια, που θα ήθελαν οι αντίπαλοί μας να υπάρχει. Νομίζω ότι ειδικά η στρατηγική της ΝΔ είναι ακριβώς η στοχοποίηση του Αλέξη Τσίπρα γιατί ακριβώς αυτός αποτελεί το βασικό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *