Η «ομολογία» Κατρούγκαλου υπό την πίεση του Άδωνι Γεωργιάδη «έκαψε» τον ΣΥΡΙΖΑ – Το 52% των ελευθέρων επαγγελματιών ψήφισε ΝΔ, είπε ο Μαύρος (MRB)

 

Η ομολογία του Γιώργου Κατρούγκαλου για αύξηση των εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες, που… απέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν οι δυο τους ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή, όχι απλά «έκαψε», αλλά «τσουρούφλισε» τον ΣΥΡΙΖΑ.


O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας MRB, Δημήτρης Μαύρος, μιλώντας στο OPEN εκτίμησε ότι η ομολογία Κατρούγκαλου υπό το… μαεστρικό πρέσινγκ του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή του Blue Sky λίγες μέρες πριν τις εκλογές, επέδρασε καταλυτικά στην μεγάλη όπως φαίνεται νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στην όπως όλα δείχνουν βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικαλούμενος στοιχεία από τα exit polls ο Δημήτρης Μαύρος είπε ότι σε ποσοστό σχεδόν 52% (51,9%) οι ελευθεροι επαγγελματίες ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία (άνοδος 8% σε σχέση με τις εκλογές του 2019), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 9 μονάδες καθώς εξασφάλισε μόλις το 18,7% των προτιμήσεων.

Τρίτο κόμμα στην προτίμησή τους είναι το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 8,6%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,2%, η Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 3,5%.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *