Ο Άδωνις Γεωργιάδης «έφαγε» τον Κατρουγκαλο στο 90′ και αποκάλυψε το κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για νέα φόρο-καταιγίδα

 

Ολόκληρη την προεκλογική περίοδο έλεγαν στην Νέα Δημοκρατία πως το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 83 δισ. ευρώ. Λεφτά που φυσικά δεν υπάρχουν… γι’ αυτό άλλωστε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρότεινε να κατατεθούν όλα τα προγράμματα όλων των κομμάτων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για αξιολόγηση και ακριβή κοστολόγηση αυτών.


Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ότι δεν άκουγε. Διότι δεν τον συνέφερε. Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν άλλο ένα προεκλογικό ψέμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι το κόστος θα ήταν μηδαμινό. Αν ήταν έτσι και δεν ίσχυε αυτό που έλεγε η Νέα Δημοκρατία, γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δέχτηκε να πάνε όλα τα προγράμματα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για κοστολόγηση; Διότι πολύ απλά εκεί θα αποκαλυπτόταν όλα η αλήθεια και θα φαινόταν σε όλη του την μεγαλοπρέπεια το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

Έταζαν λεφτά που δεν υπάρχουν. Έταζαν προγράμματα που δεν τα σηκώνει ο προϋπολογισμός και αν τα έκαναν πράξη θα ανατιναζόταν ότι χτίστηκε στη χώρα την 4ετία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και η Ελλάδα θα ζούσε νέο κραχ. Και φυσικά τα νέα Μνημόνια θα μας έπνιγαν και πάλι.

Καλό είναι να ξέρει ο ελληνικός λαός πριν πάει στην κάλπη όλη την αλήθεια.

Η ωμή παραδοχή Κατρούγκαλου μετά την πίεση του Άδωνι Γεωργιάδη


Στο 90΄ κυριολεκτικά της εκλογικής αναμέτρησης ο κ. Κατρούγκαλος έκανε ένα “δώρο” στην Νέα Δημοκρατία αλλά ταυτόχρονα εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως είναι για καλό, καθώς φανερώθηκε η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – πάντα με τα λεγόμενα του κ. Κατρουγκαλου – που ερωτήθηκε 5 φορές αν είναι προσωπική του τοποθέτηση η του κόμματος του και απάντησε σε όλες πώς είναι θέση του κόμματος του.


Να διορθώσει τα “λάθη” κοινώς για να γνωρίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες αν την Κυριακή βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και σχηματίσει με τον ένα η τον άλλο τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, ειδικού σκοπού ή όπως αλλιώς και αν την ονομάσει, ξεκινά εκ νέου νέο 2015.

Η προκαταβολή φόρου 100%, η ένωση ΕΦΚΑ εισοδήματα και οι εισφορές που πήγαν από 750 ευρώ το μήνα στις 3.000 και 4.000

Η προκαταβολή φόρου στις επιχειρήσεις που ήταν στο 50% επί Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 100%.

Και όταν ενώθηκε ο ΕΦΚΑ με το εισόδημα εκεί άρχισαν τα λουκέτα καθώς επαγγελματίες που πλήρωναν 750 ευρώ ΤΕΒΕ το 2μηνο βρέθηκαν να πρέπει να πληρώνουν 3.000 ευρώ και 4.000 ευρώ το μήνα, χρήματα που τους οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.


Επιχειρήσεις έκλεισαν, άλλες γονάτισαν οικονομικά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πίσω. Το κόμμα που είναι δήθεν δίπλα στο λαό και στους εργαζόμενους έπνιξε τις επιχειρήσεις, τις οδήγησε σε ένα απίστευτο χορό του Ζαλόγγου, τις έκλεισε και άφησε χιλιάδες κόσμου στον δρόμο.

Όλο αυτό το καλό λοιπόν για την πατρίδα για τις επιχειρήσεις για την επιβίωση αυτών αλλά και για τα μηνύματα που στέλνουμε στις αγορές έχοντας φτασει στο κατώφλι της επενδυτικής βαθμίδας.

Την αποκάλυψη της κρυφής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την ωμή παραδοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου για αύξηση στις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, την έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων που είναι κατά γενική ομολογία ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ένας πολιτικός που ξέρει καλά την αγορά και τους κανόνες της και εργάστηκε ακούραστα για την ανάστασή της, για την ανακούφιση των νοικοκυριών, αλλά και για την προσέλκυση επενδύσεων και πάλι κατά γενική ομολογία πέτυχε σε όλα (και δεν το λένε αυτό τα λόγια, αλλά οι πράξεις και οι αδιάψευστοι αριθμοί), ξεσκέπασε τον Κατρούγκαλο και μαζί το σκοτεινό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για νέα φορο-επιδρομή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη επιμονή του κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια το όλο θέμα και να ενημερωθεί ο κόσμος για το κρυφό οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – πάντα δια στόματος Κατρουγκαλου – του ανθρώπου που πετσόκοψε συντάξεις και έβαλε φωτιά στις επιχειρήσεις.

Και του ανθρώπου, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ξαναβάλουν φόρους καθώς δεν γνωρίζουν από επενδύσεις και αυτό φάνηκε στην κυβερνητική τους θητεία.  Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά και μιλάνε από μόνα τους.

 Ούτε μια επένδυση δεν έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ΝΔ με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον καλύτερο υπουργό ανάπτυξης όλων τών εποχών Άδωνι Γεωργιάδη και τι δεν έφεραν στην Ελλάδα, κάνοντας πανίσχυρη την Ελληνική Οικονομία, κάνοντας τη χώρα από παρία της Ευρώπη, πρωταθλήτρια σε όλους τους οικονομικούς δείκτες και δίνοντας δουλειές και ένα καλύτερο μέλλον στους εργαζόμενους, που ήταν σε απόγνωση και οικονομική ανέχεια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *