Πλεύρης: Ο Τσίπρας δεν έχει εργαστεί ούτε δευτερόλεπτο στην ζωή του

Της ομιλίας του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στη Βουλή ακολούθησε σφοδρή σύγκρουση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη για τον Φουρθιώτη αλλά και για τις ώρες εργασίας του Αλέξη Τσίπρα.


Ο κ. Πλεύρης απαντώντας στην κριτική του κ. Σκουρλέτη για τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε ο κ. Γεραπετρίτης με τον κ. Φουρθιώτη είπε: «επειδή σας αρέσουν τα sms κ Σκουρλέτη να σας θυμίσω τα sms που έστελνε ο εργολάβος Καλογρίτσας σε υπουργό της δικής σας κυβέρνησης αποκαλώντας τον «καμάρι» και «λεβέντη μου». Αυτά δεν σας ενοχλούν;».

Κόντρα Πλεύρη – Σκουρλέτη στη Βουλή

«Δεν περίμενα να υπερασπιστείτε τον κ. Φουρθιώτη. Είστε αδικαιολόγητοι . Αδιόρθωτοι. Είστε ικανοί να μην στηρίζετε το σύστημα υγείας επειδή είναι δημόσιο» ανταπάντησε ο κ. Σκουρλέτης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει επαγγελματική εμπειρία.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:


Πλεύρης: «Σταματήστε τη λάσπη. Εχετε κάτι να μου πείτε για τον Φουρθιώτη


Σκουρλέτης: είστε υποστηρικτής του υπόδικου; Ντροπή

Πλεύρης: είπατε ψευδέστατα και συκοφαντικά – πράγμα που το συνηθίζετε – ότι μου παρέχει υπηρεσίες ο Φουρθιώτης. Αναφερθήκατε στον πρωθυπουργό ως ανεπάγγελτο. Εσείς! Που έχετε αρχηγό που δεν έχει εργαστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο. Τι δουλειά έκανε ο Τσίπρας. Ζήτε όλοι από τον ήλιο του κ. Τσίπρα αλά ο Τσίπρας δεν έχει εργαστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο σε αντίθεση με τον σημερινό πρωθυπουργό.

Σκουρλέτης: Εγώ στην ζωή μου έζησα με την δική μου δουλειά. Αφήστε την λάσπη. Αν θέλετε να συγκινούμε τα ένσημά μας.

Πλεύρης: Yπερασπίζομαι και την δική μου εργασία και του πρωθυπουργού. Εσείς υπερασπιστήκατε μόνο τη δική σας. Για σηκωθείτε να πείτε για την εργασία του κ. Τσίπρα που δεν έχει εργαστεί ποτέ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *