Όλη η αλήθεια για το πόσο κοσμο είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο “The Mall Athens”

Όπως όλοι γνωρίζετε το oknews ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή με κάμερες και δημοσιογράφους και μετέδιδε ζωντανά την εκδήλωση.
Από τις 10:00 που είχαν ήδη ξεκινήσει οι διελεύσεις η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής: μόνο στον 3ο όροφο όπου και έγινε η εκδήλωση είχαν τοποθετηθεί 2000 καρέκλες οι οποίες είχαν γεμίσει στις 10:40 περίπου.
Η ροή όμως του κόσμου μόλις είχε ξεκινήσει και όσοι ερχόντουσαν πλέον έμεναν όρθιοι. Έτσι μόνο στον 3ο όροφο είχε περίπου 5.000 άτομα ενώ στον 2ο όροφο τουλάχιστον άλλα 1.000 άτομα.
Επίσης να ενημερώσουμε τους αγαπητούς αναγνώστες μας πώς οι φωτογραφίες είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ και δεν έχουν την παραμικρή επεξεργασία άλλωστε υπάρχει και το βίντεο αναρτημένο.


Με εκτίμηση Oknews

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης προλογίζει βίντεο στο οποίο καταγράφεται η λαοθάλασσα που παραβρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση. Γράφει ο υπουργός τα εξής:  «Μερικά κοντινά στιγμιότυπα από την χθεσινή εκδήλωση στο The Mall Athens έτσι για την ιστορία επειδή οι του Σύριζα μιλούν για …700 το πολύ άτομα…τόσα ήταν μόνον στον 2ο όροφο που βλέπετε στην αρχή η εκδήλωση έγινε στον 3ο»….

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *