Επιβεβαιώθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης: Μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ μέσω της Cisco Systems

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δικαιώθηκε μέχρι τη τελευταία τελεία, όταν είχε προαναγγείλει πριν τις εκλογές ότι έρχεται νέα μεγάλη επένδυση από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα. Τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν 100%.


Είχα προαναγγείλει μία νέα μεγάλη επένδυση από τις ΗΠΑ προ των εκλογών και είχα πει ότι θα ανακοινωθεί αρχές Ιουνίου. Ήρθε και η ανακοίνωση λοιπόν. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της @Cisco στην Ελλάδα που εργάστηκε σκληρά για αυτή την επιτυχία

Σύμφωνα με το newmoney.gr με ένα πολυεπίπεδο μπαράζ επενδύσεων η Cisco Systems ενισχύει ακόμα περισσότερο το αποτύπωμά της στην Ελλάδα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ρόλο της χώρας μας στο παγκόσμιο δίκτυό της. Επενδύσεις που πραγματοποιεί τόσο η ίδια απευθείας όσο και μέσα από το παγκόσμιο οικοσύστημα που έχει δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του newmoney.gr στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα αναμένεται η αναβάθμιση του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων που έστησε προ τριετίας στη Θεσσαλονίκη σε παγκόσμιο hub, που δεν θα περιορίζεται πλέον στα Βαλκάνια. Παράλληλα, με την ενθάρρυνσή της ξεκινά δραστηριότητα στην Ελλάδα και ένας εκ των στρατηγικών της εταίρων που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη των πελατών της παγκοσμίως.

Πρόκειται για την εταιρεία Estarta, ιορδανικών συμφερόντων, η οποία συνέστησε στις αρχές της χρονιάς ελληνική θυγατρική και τον τελευταίο μήνα έχει φτιάξει γραφεία στο Μαρούσι προσλαμβάνοντας τους πρώτους 150 υπαλλήλους, με την προοπτική μέσα στα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια να φθάσουν τους 1.000! Με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο τμήμα της παγκόσμιας τεχνικής υποστήριξης και της εξυπηρέτησης πελατών του πολυεθνικού ομίλου θα έχει ως βάση την Ελλάδα. Μία επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ που γίνεται καθώς κλιμακώνονται οι επενδυτικές πρωτοβουλίες της Cisco Systems στη χώρα μας.


Ήδη τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ακόμη hub, στη Σύρο, έχει ξεκινήσει να τρέχει πρότζεκτ πρωτότυπα με στόχο να καταστούν «παγκόσμιο case», όπως το πρόσφατο με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, και παράλληλα τεστάρει στη Ρόδο το παγκόσμιο πρόγραμμα «Ψηφιακοί Νομάδες», συγκεντρώνοντας εκεί εργαζομένους της απ’ όλη την Ευρώπη για να δοκιμάσει την εξ αποστάσεως εργασία.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε για το όλο θέμα σε ανάρτηση που έκανε στο twitter.

Είχα προαναγγείλει μία νέα μεγάλη επένδυση από τις ΗΠΑ προ των εκλογών και είχα πει ότι θα ανακοινωθεί αρχές Ιουνίου. Ήρθε και η ανακοίνωση λοιπόν. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της @Cisco στην Ελλάδα που εργάστηκε σκληρά για αυτή την επιτυχία

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *