«Λέει πάντα το ακριβώς αντίθετο από την κυβέρνηση» απαντά στην κριτική ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολεία ο Γαϊτάνης

Στο άνοιγμα των σχολείων και την κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα καθώς αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ALPHA 98,9.


«Ημερησίως, έκλειναν κατά μέσο όρο μόλις 2,78 από τα 81 χιλιάδες σχολικά τμήματα», σχολίασε. Ταυτόχρονα επισήμανε ότι τα πρόσφατα στοιχεία του ECDC δείχνουν πως στη χώρα μας τα κρούσματα στις ηλικίες 0-15 ετών ήταν κάτω από το ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ υποστήριξε ότι και στην Ευρώπη η δια ζώσης διδασκαλία ξεκίνησε ή ξεκινά σχεδόν σε όλες τις χώρες.

Για την κριτική που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα, τόνισε πως η λειτουργία των σχολείων είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα και υπογράμμισε ότι επειδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ένδεια πολιτικών θέσεων χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις για να καλύψει αυτό το κενό. «Είναι πολύ κρίμα να αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιο τρόπο μια προσπάθεια που γίνεται σε όλες τις χώρες», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο άνοιγμα των σχολείων λέει πάντα το ακριβώς αντίθετο από την κυβέρνηση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *