Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεσσαλονίκη και στη Γέφυρα Σερβίων – Ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών

Στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και παρακολούθησε την θεία λειτουργία, πριν μεταβεί στην Δυτική Μακεδονία για την προγραμματισμένη επίσκεψη του.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, ενώ έλαβε και ευχές για την ονομαστική εορτή του γιου του, Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός μετέβη στα Σέρβια, όπου περιηγήθηκε στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσίασε πριν από δύο χρόνια σε συγκεκριμένο σημείο η γέφυρα αλλά και για τον προγραμματισμό που υπάρχει σε επίπεδο ελέγχου και νέων εργασιών συντήρησης στο σύνολο της γέφυρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη για όλες τις εργασίες τον σχεδιασμό τις παρεμβάσεις που γίνονται, αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.


Στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Φλώρινα και στη συνέχεια στην Καστοριά.


Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *