Ελεύθερος με όρους ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος μετά το επεισόδιο στη Βουλή

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, στη Βουλή.


Ο κ. Φλώρος απολογήθηκε για την κακουργηματική πράξη της βιαιοπραγίας κατά βουλευτή μετά τα όσα συνέβησαν στη Βουλή, κατά την οποία αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στον ανεξάρτητο βουλευτή όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον κ. Γραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης , αρνούμενος ότι γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.


«Ως γιος εκείνη τη στιγμή, ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Επειδή όμως φέρω σημαντική ιδιότητα βουλευτή θεωρώ ότι έπραξα απολύτως λάθος. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή και δεν αποτελεί παράδειγμα», είπε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών.


Από την πλευρά της, η συνήγορος του κ. Φλώρου δήλωσε πως «η ποινική δικαιοσύνη ξέρει να αξιολογεί τα πραγματικά περιστατικά και να μπαίνει στην ουσία. Με ανθρώπινο τρόπο προσέγγισης, η κυρία ανακρίτρια και η κυρία εισαγγελέας του επισήμαναν ότι δεν νοείται τέτοια συμπεριφορά από Έλληνα βουλευτή. Το έχει κατανοήσει από την πρώτη στιγμή πως δεν αρμόζει σε βουλευτή τέτοια συμπεριφορά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *