Τέμπη: Η φωτογραφία της θέσης που καθόταν η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια

Βαγόνι Β3, θέση 67. Αριθμοί που κρύβουν μια από τις τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση των μοιραίων τρένων. Οι αριθμοί είναι από το βαγόνι που βρισκόταν η άτυχη Ιφιγένεια την ώρα της σύγκρουσης στα Τέμπη και η θέση που καθόταν όταν τα δυο τρένα συγκρούστηκαν κόβοντας το νήμα της ζωής της νεαρής κοπέλας, που αποτελεί ένα από τα 57 επιβεβαιωμένα θύματα της τραγωδίας.


Ο δικηγόρος της οικογένειας Στέλιος Σούρλας ανάρτησε στα social media την συγκεκριμένη φωτογραφία από το βαγόνι Β3 και τη θέση 67. Ήταν το σημείο που η άτυχη νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της μέσα στις φλόγες, τις πολτοποιημένες λαμαρίνες.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας της Ιφιγένειας, Στέλιο Σούρλα: «Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και συγκλονισμένη ζητάει να τιμωρηθούν ολοι οι υπεύθυνοι και να πληρώσουν για τις εγκληματικές τους πραξεις για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους και των θυμάτων».

Ο νομικός είπε επίσης ότι η εταιρεία είναι… εξαφανισμένη και δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή με την οικογένεια, ενώ τόνισε ότι όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί. «δεν έχει εμφανιστεί κανείς, δεν έχει πει κανείς μια συγγνώμη. Υπάρχουν ευθύνες. Οι ευθύνες δεν είναι μόνο στον σταθμάρχη, έχει και η εταιρεία ευθύνες και στους πολιτικούς που δεν φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να εποπτεύσουν αν τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία έπρεπε να υπάρχουν, υπήρχαν και τηρούνταν. Η οικογένεια δεν περιμένει να καθίσει στο σκαμνί μόνο ο σταθμάρχης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δίνω ελαφρυντικό ή άλλοθι στον σταθμάρχη, ο οποίος έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Μαζί με τον σταθμάρχη θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο των κατηγορουμένων και εκπρόσωποι της εταιρείας και πολιτικοί».

Η οικογένεια παρέλαβε την σορό της και αύριο στις 11 στα Γιαννιτσά θα γίνει η κηδεία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 σκέψεις για “Τέμπη: Η φωτογραφία της θέσης που καθόταν η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια”