Ωμή αποκάλυψη Πόπης Τσαπανίδου: Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις

 

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε με ωμό τρόπο σήμερα στο ΣΚΑΪ λίγες 25 μερες πριν τις δεύτερες εκλογές ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις.


Έτσι βγήκε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια με ωμό τρόπο η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, που βγήκε στο φως όταν ο ευφυέστατος και μετρ του λόγου Άδωνις Γεωργιάδης πίεσε τον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον ανάγκασε να ομολογήσει ότι επιθυμεί την αύξηση των ασφαλιστών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών. Όλα είχαν γίνει σε τηλεοπτική εκπομπή πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου και είχε προκληθεί τεράστιο κύμα αντιδράσεων.

Τώρα η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε σήμερα (31.05.2023) στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχει στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις,

Η Πόπη Τσαπανίδου συμπλήρωσε ότι αυτό θα γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Φυσικά, όλα αυτά υπό την προϋπόθεση να βρίσκεται σε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις 3 κοινωνικές παρεμβάσεις, τις οποίες ανακοίνωσε πως θα περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τις πρώτες 50 ημέρες διακυβέρνησης;», ερωτήθηκε η ίδια.


Με έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα επιχειρήσεων, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο επίμαχος διάλογος στον ΣΚΑΪ

Άκης Παυλόπουλος: Τα λεφτά πού βρείτε δεν μας είπατε.

Πόπη Τσαπανίδου: Σας είπαμε ότι υπάρχει μία φορολόγηση στα υπερέσοδα.

Άκης Παυλόπουλος: Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου;

Πόπη Τσαπανίδου: Θα πραγματοποιηθεί με μία έκτακτη φορολόγηση.


Άκης Παυλόπουλος: Τα οικονομικά δεν είναι ένα ασαφές περίγραμμα.

Άκης Παυλόπουλος: Ρωτώ στην πράξη να μου πείτε. Λέτε στις πρώτες 50 μέρες θα κάνετε 3 κοινωνικές παρεμβάσεις. Πολύ ωραίο είναι αυτό. Με αντίστοιχη πράξη θα πάρετε τα λεφτά και από πού;

Πόπη Τσαπανίδου: Από τα υπερέσοδα.

Δημήτρης Οικονόμου: Έκτακτο φόρο είπατε στα υπερέσοδα των επιχειρήσεων.

Άκης Σκέρτσος: Δηλαδή 3,5 δισ. ευρώ φορολόγηση στις επιχειρήσεις στις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. 3,5 δισ. ευρώ φόρο, χαράτσι. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει; Φυγή επενδύσεων, φυγή επιχειρήσεων και ανεργία.

Τέλος, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος είπε στην κ. Τσαπανίδου: «Δηλαδή 3,5 δισ. ευρώ έκτακτη φορολόγηση, χαράτσι στις επιχειρήσεις», του απάντησε: «Θα φορολογήσουμε τα υπερέσοδα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Ωμή αποκάλυψη Πόπης Τσαπανίδου: Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις”