Η μαγεία των γιορτών συνεχίζεται στο Ellinikon Experience Park

Η μαγεία των γιορτών συνεχίζεται στο Ellinikon Experience Park! Το μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης στην Ευρώπη έγινε πράξη και χιλιάδες κόσμου απολαμβάνουν καθημερινά το μαγευτικό τοπίο αλλά και τα εορταστικά δρώμενα.


Το Ellinikon Experience Park μας καλεί να ανακαλύψουμε το διαδραστικό Magic Christmas Carpet, μα δώσουμε τη λάμψη μας στο Garden of Reflections, να κάνουμε ένα γευστικό διάλειμμα στο food court και δημιουργήσουμε υπέροχες παιδικές κατασκευές στο Christmas Hub!

Κάθε σημείο του Experience Park αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, Χριστουγεννιάτικη διαδραστική εμπειρία που γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την ενέργεια όλων μας!

Στο Magic Christmas Carpet ανακαλύψτε πώς τα βήματά μας μεταμορφώνουν το μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα.

Στο Garden of Reflections, στον πανέμορφο κήπο Ζεν, μοιραζόμαστε λίγη ακόμα λάμψη από τη δική μας ενέργεια, μέσα από ένα διαδραστικό «παιχνίδι» με καθρέπτες και φώτα


Στο Hill of Lights, στο εντυπωσιακό φωτιστικό installation με pixel mapping ανακαλύψτε εορταστικά μηνύματα και απολαύστε τον ατμοσφαιρικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *