smart #3: Το ηλεκτρικό coupe SUV

Το πρώτο SUV coupe του Οίκου είναι το smart #3. Ξεχωρίζει από τη ρευστή σιλουέτα σχεδιασμένη με έμφαση την αεροδυναμική απόδοση.


Οι διαφορές σε σχέση με το κόμπακτ crossover αφορούν κυρίως το πίσω μέρος.

Φέρει πιο κεκλιμένο πίσω παράθυρο που «καταλήγει» σε αεροτομή στο χρώμα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τα πλαϊνά είναι πιο ογκώδη, ενώ τα κρύσταλλα είναι ελαφρώς μειωμένα ενισχύοντας τη δυναμικότητα του πλαϊνού με τις αναδυόμενες χειρολαβές.

Στα μπροστινά φτερά φιγουράρουν τα στρογγυλά logo της Smart.

Στο εσωτερικό του smart #3 βρίσκουμε το μίνιμαλ ταμπλό με εισαγωγές αέρα σε σχήμα «τουρμπίνας» και μια κεντρική οθόνη 12,8 ιντσών, συνδεδεμένη με το σύστημα ήχου της Beats με 13 ηχεία, για τον έλεγχο κάθε πτυχής του αυτοκινήτου.


Η μεγάλη πανοραμική οροφή και ο «κρυφός» φωτισμός βοηθούν επίσης να δώσουν χρώμα και ζωντάνια στους εσωτερικούς χώρους.


Νέα χρώματα όπως το Photon Orange Metallic και το Electric Blue Matte θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη σειρά smart #3, ενώ το εσωτερικό θα λάβει την απόχρωση Vibrant Brown.

Αμιγώς ηλεκτρικό

Το smart #3 είναι αμιγώς ηλεκτρικό.  Η βασική έκδοση φέρει ηλεκτροκινητήρα 272 ίππων, τοποθετημένο στο πίσω μέρος, ενώ η πιο ισχυρή Brabus θα έχει 428 ίππους  χάρη στην παρουσία μιας δεύτερης μονάδας στον μπροστινό άξονα που κάνει το αυτοκίνητο 4κίνητο.

Το νέο smart θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου, IAA, στο Μόναχο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (5-10), με την ευρωπαϊκή κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2024.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *