Ari 902: Μικρό στο μάτι αλλά με χώρο αποσκευών που θα ζήλευαν και SUV

Το νέο ηλεκτρικό Ari 902, δεν το «πιάνει» το μάτι σου για δύο λόγους. Πρώτον επειδή οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι εξαιρετικά συμπαγείς και δεύτερον γιατί δε μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλο πορτμπαγκάζ έχει!


Με μήκος 2,95 μέτρα, πλάτος 1,50 μέτρο και ύψος επίσης 1,50 μέτρο το Ari 902 είναι εξαιρετικά ευέλικτο στα στενά της πόλης και παρκάρει παντού. Προφανώς υπάρχουν και άλλα μικρά μοντέλα με ανάλογες διαστάσεις, όμως το Ari 902 ψάχνει ανταγωνιστή όταν ανοίξει το πορτμπαγκάζ του, καθώς η χωρητικότητα του φτάνει τα 766 λίτρα. Σημαντικό ρόλο στην ευρυχωρία του παίζει και η απουσία πίσω καθισμάτων.

Έτσι μπορεί να εξυπηρετήσει τις μεταφορικές ανάγκες εμπορεύματος ή εξοπλισμού μιας μικρής επιχείρησης εντός των αστικών συνόρων. Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι το ωφέλιμο φορτίο του είναι 190 κιλά.

Ηλεκτρικό και οικονομικό

Παράλληλα απαλλάσσει την επιχείρηση για την οποία εργάζεται από το κόστος των καυσίμων, καθώς όπως προαναφέραμε είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Ο ηλεκτροκινητήρας του παράγει μόλις 20 ίππους και επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα, ενώ με μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας η αυτονομία του κυμαίνεται από 110 έως 200 χλμ.


Στη βασική εξοπλιστική έκδοση Pure το Ari 902 κοστίζει 13.990 ευρώ, ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, Bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας. Προαιρετικά προσφέρονται γάντζοι πρόσδεσης στο πορτμπαγκάζ, κλιματισμός, υποβοήθηση τιμονιού, προβολείς ομίχλης και συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως αναγνώριση οδικής σήμανσης και διατήρησης του οχήματος στη λωρίδας κυκλοφορίας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *