Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ιδρύει το πρώτο μουσείο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα

Πέρασαν τριάντα ολόκληρα χρόνια από τότε που επιτράπηκε η λειτουργία της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Στις 29 Ιουνίου του 1993 πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήση κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, από το δίκτυο της (τότε) Telestet που γέννησε την κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας.


Στη διάρκεια των 30 χρόνων που πέρασαν από τότε άλλαξαν πολλά. Στις δυο εταιρείες που υπήρχαν τότε προστέθηκαν πολλές ακόμη ενώ και οι συσκευές των κινητών έχουν αλλάξει πολύ.

Και είναι πράγματι εξαιρετικά σημαντική για την ιστορία της κινητής τηλεφωνίας η πρωτοβουλία του Θεοδόση Ζερβουδάκη να ιδρύσει το πρώτο μουσείο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα…Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης είναι στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το καλοκαίρι του 1993 ναι 30 ολόκληρα συνεχή χρονιά ίσως (ο μοναδικός) στην Ελλάδα που ασχολείται με την κινητή τηλεφωνία από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα…

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί του πως είναι η Ζωντανή ιστορία της κινητής τηλεφωνίας στην πατρίδα μας….και έχοντας στην κατοχή του πάνω από 4500 συσκευές κινητών τηλεφώνων όλων των εταιριών από το 1993 μέχρι και σήμερα αποφάσισε να δημιουργήσει το μουσείο κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα όπως γράφει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυυα ξεκινά να ψάχνει μεγάλο χώρο στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο Σεπτέμβριο κιόλας…Ο Θεοδόσης μας έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια πως όταν βάλει κάτι στόχο το πετυχαίνει…άρα εμείς αναμένουμε να δούμε το Νέο μουσείο με τα χιλιάδες κινητά που θα είναι κυριολεκτικά εντυπωσιακό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ιδρύει το πρώτο μουσείο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα”