Επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: «Έκανε το νεκρό για να γλιτώσει» λέει ο πατέρας του 11χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο αγόρι στην Αρτέμιδα που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ενώ για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε το αγόρι μίλησε ο πατέρας του.


Όπως είπε ο πατέρας του 11χρονου, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, το αγόρι «προσπάθησε να φύγει από το σκυλί και έβαλε το χέρι στο στόμα του τέσσερις φορές».

Στη συνέχεια είπε ότι το παιδί σκέφτηκε «να κάνει το νεκρό» τη στιγμή που το πιτ μπουλ επέστρεψε για να του επιτεθεί δεύτερη φορά. «Το σκυλί το πλησίασε, το έγλυψε και έφυγε. Είδε ότι δεν κουνιόταν (σ.σ. ο 11χρονος) και έφυγε πιο μακριά» πρόσθεσε ο πατέρας του παιδιού.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού του είπε ότι «πάει καλύτερα, είναι εντάξει μετά το χειρουργείο στο κρανίο».

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτη στην Αρτέμιδα, όταν ο 11χρονος είχε βγει βόλτα με το ποδήλατο. Το σκυλί επιτέθηκε στο αγόρι, τον δάγκωσε στα πόδια, τον πέταξε από το ποδήλατο και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο κεφάλι, το σβέρκο και άλλα σημεία του σώματος του.


Στη συνέχεια ο 11χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *