Δήμος Κρωπίας για την απώλεια του Βασίλη Θώδα: «Ένας νέος άνθρωπος με πλούσια επιστημονική πορεία και προσφορά στην Αυτοδιοίκηση»

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Βασίλη Θώδα, ο οποίος τέλεσε δήμαρχος Ζωγράφου την περίοδο 2019-2023 και αντιπροέδρος του ΣΠΑΥ, εκφράζει ο Δήμος Κρωπίας σε ανακοίνωση του.


«Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, εκφράζει την οδύνη του για την ξαφνική απώλεια του Βασιλείου Θώδα, Δημάρχου Ζωγράφου περιόδου 2019-2023, αντιπροέδρου του ΣΠΑΥ, εκλεκτού συναδέλφου», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειάς του, των οικείων του, των συνεργατών του και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου».

«Ένας νέος άνθρωπος με πλούσια επιστημονική, επαγγελματική πορεία και προσφορά στην Αυτοδιοίκηση και στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού έφυγε πρόωρα. Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια», καταλήγει.

Την Παρασκευή 12/1 από τις 10:00 – 12:30 θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Θεράποντα όπου θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνει στις 14:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *