Εκλογές 2023 – Κεραμέως: «Ιστορική νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη»

 

Η βουλευτής της ΝΔ και τέως υπουργός, Νίκη Κεραμέως μίλησε στο Mega για τις εκλογές και τα exit poll και την εκτίμηση της Singular για νέο θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι πρόκειται για μια ιστορική και μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της γαλάζιας παράταξης.


Ο Νίκη Κεραμέως τόνισε: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα. Επιβεβαιώθηκε για δεύτερη φορά η ισχυρή εντολή του ελληνικού λαού για ισχυρή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι μια νίκη της ΝΔ και προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό ενέχει ένα πολύ μεγάλο μέρος ευθύνης».

Να προχωρήσουμε τις τολμηρές αλλαγές

Η Νίκη Κεραμέως έκανε λόγο για το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός, δίνοντας μια τεράστια νίκη στη ΝΔ. «Ο ελληνικός λαός έδειξε ότι θέλει να κυβερνήσουμε τολμηρά, να προχωρήσουμε τς τολμηρές αλλαγές. Ο λαός είπε «όχι» στην τοξικότητα, είπε «ναι» στον πολιτικό λόγο, στην εμπεριστατωμένη πολιτική.

Είναι μια ιστορική νίκη. Είναι ένα μηνυμα να προχωρήσουμε πιο βαθιά τις μεγάλες τολμηρές αλλαγές που θέλει η χώρα».

Για τα ακροδεξιά κόμματα που δείχνουν να μπαίνουν στη Βουλή, όπως οι Σπαρτιάτες η Νίκη Κεραμέως ανέφερε.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την τροπολογία που ήταν ανάχωμα στο κόμμα Κασιδιάτρη. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν υπόμνημα για το θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην το κάνει».
Για την επόμενη μέρα είπε: «Η μεγάλη εικόνα είναι πως θα μειώσουμε τις ανισότητες. Θα έχουμε μια πολιτική που θα αγκαλιάσει περισσότρερους ανθρώπους, θα αυξήσει μισθούς. Αυτή είναι η πολιτική της ΝΔ. Η μείωση των ανισοτήτων. Το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει σημαντικές αυξήσεις μισθών σημαντική ανάυπτυξη. Όσο πάμε σε μείωση ανισοτήτων, τόσο θα μειώνονται τέτοια φαινόμενα, όπως αυτά στις δεύτερες εκλογές (σ.σ.: εννοούσε κυρίως τους Σπαρτιάτες. Έρχεται ένα νέο προοδευτικό μέτωπο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έρχεται να τους ενώσει όλους».


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *