XEV YOYO: Στην Ελλάδα το έξυπνο μικρό

Την εμπορική του πορεία στην εγχώρια αγορά, ξεκινά το XEV YOYO, το ευέλικτο και σούπερ πρακτικό αυτοκίνητο πόλης.


Το XEV είναι εδώ και προσφέρει αποτελεσματικές, οικονομικές και ασφαλείς διαδρομές στον σύγχρονο οδηγό σε αστικό και περιαστικό περιβάλλον, βάζοντας παράλληλα χρώμα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Με πλεονέκτημα τις μικρές του διαστάσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό, το XEV αναδεικνύει την ασφάλεια των επιβατών σε καθοριστικό στοιχείο.

Το XEV YOYO προσφέρει επιδόσεις που το καθιστούν ικανό να καλύψει όλες τις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα – και όλα αυτά με μηδενικές εκπομπές CO2.

Πιο συγκεκριμένα, η τελική ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα και η αυτονομία των 150 χιλιομέτρων, επιτρέπουν στο XEV YOYO να κινείται σε όλο το αστικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητόδρομων, χωρίς κανέναν περιορισμό.


Η μπαταρία του YOYO είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία LiFePO4 που εξασφαλίζει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια της κίνησης και της φόρτισης. Η χωρητικότητά της είναι 10,4 kWh και εκτός από την αυξημένη αυτονομία στα 150 χιλιόμετρα δίνει τη δυνατότητα φόρτισης σε περίπου 4 ώρες (από 30% έως 100%) σε οικιακή πρίζα.


Το επίπεδο εξοπλισμού είναι εναρμονισμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και οι τιμές (με την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ”) για τις εκδόσεις, διαμορφώνονται ως εξής:

  • XEV YOYO Entry: από 12,990 ευρώ
  • XEV YOYO Easy: από 13.300 ευρώ
  • XEV YOYO Joy: από 13,750 ευρώ
  • XEV YOYO Sprint: από 14.500 ευρώ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *