Rimac Nevera: Δώρο η φόρτιση για 8 χρόνια

Ένα δώρο-έκπληξη περιμένει τους 150 τυχερούς που θα αποκτήσουν το νέο hypercar Rimac Nevera: οχτώ χρόνια δωρεάν φόρτιση στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Ionity, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στο πεδίο των φορτιστών στην περιοχή.


Με κόστος περί τα 2 εκ. ευρώ και μόλις 150 μονάδες να βγαίνουν από το εργοστάσιο της κροατικής μάρκας, η αγορά αυτού του hypercar αφορά ελάχιστους, τους εξαιρετικά πλούσιους αυτού του κόσμου.

«Όταν ο κόσμος σκέφτεται τη Rimac, έχουν στο μυαλό τους τις επιδόσεις ρεκόρ που έχει καταφέρει η Nevera, όπως και τις καινοτόμες τεχνολογίες στην καρδιά της εταιρείας. Παρόλα αυτά, η Nevera εξελίχθηκε πρωταρχικά ως ένα hyper GT, κι όχι ως ένα αυτοκίνητο για την πίστα – είναι ένα hypercar πολύ φιλικό προς τον χρήστη. Η συνεργασία με την Ionity μάς επιτρέπει να πάμε αυτήν την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο,» είπε ο Mate Rimac, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Rimac. 

Για την ιστορία, η Nevera μπορεί να κάνει 489 χλμ. με μία φόρτιση στον κύκλο WLTP, χάρη στην μπαταρία των 120 kWh που φέρει. 

Το εντυπωσιακό είναι πως μπορεί να φορτίσει με ως και 500 kW, με αποτέλεσμα να μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 80% σε 25 λεπτά, αν χρησιμοποιήσει κανείς τους φορτιστές των 350 kW της Ionity.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *