Νοσοκομείο Μεταξά: Fake news το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού

Fake News χαρακτηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου Μεταξά τα δημοσιεύματα για το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού, τονίζοντας ότι λειτουργεί κανονικά τόσο τα εξωτερικά ιατρεία, όσο και τα χειρουργεία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Επειδή τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες αναπαραγωγής ψευδών ειδήσεων από συγκεκριμένους κύκλους συνδικαλιστών και ΜΜΕ, καθώς και «πρωτοβουλίας» συλλογής υπογραφών για να ανοίξει ξανά η δήθεν κλειστή Μονάδα Μαστού, ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι η Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά λειτουργεί κανονικά!

Παρά το γεγονός ότι διαψεύστηκε το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Νοσοκομείου Μεταξά από την 7η Νοεμβρίου, εντούτοις συνεχίζεται σκοπίμως η αναπαραγωγή της εν λόγω ψεύδους είδησης. Τονίζεται ότι τόσο τα εξωτερικά ιατρεία όσο και τα χειρουργεία της Μονάδας Μαστού λειτουργούν κανονικότατα! Για αυτό και δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις γυναίκες που χρειάζεται να λάβουν ιατρικές συμβουλές από εξειδικευμένο και έμπειρο Χειρουργό Μαστού.

Η διασπορά fake news περί λουκέτου στη Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά, εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες! Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα την προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεταξά, των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ογκολογικούς ασθενείς μας και των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού μας.


Με εκτίμηση,
Σαράντος Ευσταθόπουλος
Αν. Διοικητής ΓΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *