Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel στην Ελούντα – Εκεί που η φιλοξενία και η ομορφιά συναντούν την πολυτέλεια

Αν θέλετε να ζήσετε αξέχαστες στιγμές ομορφιάς μακριά από την καθημερινότητα το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel στην Ελούντα είναι ο ιδανικός προορισμός.


Με θέα το διάσημο κόλπο του Μιραμπέλλο και «δεμένο» αρχιτεκτονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, είναι το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή πέντε αστέρων γι’ αυτούς που αναζητούν χαλάρωση και πολυτέλεια μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως στον εξαιρετικής ομορφιάς χώρο η πολυτέλεια συναντά την κρητική λεβεντιά και προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Χτισμένο στην πιο όμορφη γωνιά του κόλπου της Ελούντας, το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel εκτείνεται πάνω από τη θάλασσα και απλώνεται αμφιθεατρικά σε φυσικό λόφο. Πραγματικά θα εκπλαγείτε από τη μαγευτική θέα που προσφέρει προς τα τριγύρω βουνά και το απέραντο γαλάζιο στη Μεσόγειο και το Κρητικό πέλαγος. Το σκηνικό που θα αντικρίσετε στο ξενοδοχείο, θα σας μείνει αξέχαστο…


Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Αθηναγόρας Ανδριαδάκης και όλο το προσωπικό με την αγάπη τους και το όραμά τους ανέλαβαν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα: Ένα ασύγκριτο πολυτελές θέρετρο. Τα ασφαλή κτίρια που χτίστηκαν με βάση την αρχιτεκτονική της κρητικής πέτρας και συνδυάζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον, οι εγκαταστάσεις του Spa, τα δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, ο eco χαρακτήρας και οι εξαιρετικές γεύσεις στα εστιατόρια, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει.


Με οδηγό την ανάγκη του επισκέπτη να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία και να απολαύσει χωρίς στρες τις διακοπές του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για μια εμπειρία ζωής.

Το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel περιμένει να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει ζεστή, κρητική φιλοξενία και πολυτελή διαμονή. Οι εξαιρετικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι άψογες υπηρεσίες και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά σας, είναι μόνο λίγοι από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει το όνειρο!

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η ομώνυμη πετυχημένη συνταγή από τον χειμώνα ξεκινάει και στην Αράχοβα Βοιωτίας

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *