Survivor All Star: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η υποψήφια που αποχώρησε χθες (29.6.2023) από το Survivor All Star.


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή άκουσε το όνομά της από τον παρουσιαστή, αφού είχε λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη, με τους οποίους βγήκε υποψήφια και έτσι αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, Survivor All Star.

Οι σχέσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star είχαν ψυχρανθεί τελευταία.

«Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera πως ότι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ», είπε η Στέλλα Ανδρεάδου που παραμένει στο Survivor All Star.

Στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατάφερε να «σπάσει» το σερί του Σάκη Κατσούλη και να πάρει την ασυλία. Ο Κατσούλης όμως, χάρη σε μια παραπάνω νίκη από τη Στέλλα Ανδρεάδου, πήρε τον τίτλο του MVP.


Το σχέδιο του Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε έτσι να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Όπως αποκάλυψε, έπεισε όλους τους παίκτες να τον ψηφίσουν, όπως κι έγινε, βγήκε υποψήφιος και ως MVP ψήφισε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.


Καθώς εκείνη στην 24ωρη ψηφοφορία που έχει προηγηθεί, είχε πάρει λιγότερες θετικές ψήφους από τους συνυποψήφιούς της, ήταν εκείνη που έφυγε από το Survivor All Star. Ένας αναστεναγμός ακούστηκε όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή άφησε ξανά αιχμές για τους συμπαίκτες της, τους οποίους αποχαιρέτισε με τυπική αγκαλιά.

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα», είπε πριν πάρει τη δάδα της και αποχωρήσει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *