Ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Γιάννα Βασιλείου είναι απόψε καλεσμένοι στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1

Ένα μοναδικό και απρόσμενο «Μουσικό κουτί» ανοίγει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Γιάννα Βασιλείου.


Ένα ακόμη ταξίδι σε ανεπανάληπτες μουσικές και συναρπαστικές ιστορίες, με τρεις καλλιτέχνες που έρχονται από διαφορετικές γενιές και διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μια εκπομπή γεμάτη με τα λαϊκά του Γιώργου Μαργαρίτη που άφησαν ιστορία. «Μη μου μιλάς με χείλη που καίνε», «Δρόμοι του πουθενά», «Στο κελί τριάντα τρία», «Πεθαίνω για σένα».

Ένα «Μουσικό κουτί» που λικνίζεται στους ρυθμούς της «Σκλάβας» και της «Πεταλούδας» της Κατερίνας Παπουτσάκη και χορεύει με το «Θέλει ο έρωτας αέρα» της Γιάννας Βασιλείου! 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές λαϊκές φωνές της γενιάς του, με τεράστια καριέρα στο πάλκο και στη δισκογραφία, η οποία ξεκινάει από τη δεκαετία του ’60 και φτάνει μέχρι σήμερα. «Θα ήθελα να βρισκόμουν στις ηχογραφήσεις του μπαρμπα-Γιάννη του Παπαϊωάννου για να δω πώς ηχογραφούσε, γιατί εκτός από ωραίο μπουζούκι ενορχήστρωνε και πάρα πολύ ωραία τα τραγούδια του».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *