Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ράγισε καρδιές ο θάνατος της Βουλίτσας – Θρήνος στο Twitter

Με έναν συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησε η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» την Ελένη Κοκκίδου, η οποία όπως είχε αναφέρει, θα αποχωρούσε μετά το τέλος αυτής της σεζόν έπειτα από 10 χρόνια.


H «Βουλίτσα» στο τελευταίο επεισόδιο της σειρά για φέτος, πνίγηκε από κόκκαλο ψαριού, ενώ έτρωγε με τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και τον αδερφό της και πέθανε.

Οι ήρωες της σειράς βρέθηκαν στο πλευρό του Μηνά στην Κρήτη, που ήταν και η τελευταία επιθυμία της Βούλας, για να του συμπαρασταθούν και να την αποχαιρετίσουν σκορπώντας την τέφρα της. Όταν όλοι έφυγαν και ο Μηνάς έμεινε μόνος του «παίχτηκε» η τελευταία σκηνή του δράματος. Ο Μηνάς μόνος του πλέον αποχαιρετά την Βούλα του και εκείνη με τη σειρά της «σβήνει το φως να κοιμηθούνε»…

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε ανάρτηση του καναλιού στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί.


«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας», γράφει η ανάρτηση.


Μετά από αυτή την εξέλιξη το Twitter πήρε φωτιά, με τους τηλεθεατές να αποχαιρετούν την αγαπημένη τους Βούλα:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *