O Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε στο Oknews.gr «Έλληνα Τραμπ» τον Κασσελάκη και είπε ότι ήταν «Νεοδημοκράτης υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Για το… φαινόμενο Κασσελάκη που εμφανίστηκε από το πουθενά και ανέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παλαιότερα τα άρθρα που έγραφε σε εφημερίδες δεν είχαν καμία σχέση με τις πολιτικές θέσεις της αριστεράς και δη του κόμματός του, ο υπουργός Υγείας είπε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Oknews.gr:


«Ο κύριος Κασσελάκης είναι ο Έλληνας Τραμπ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο Τραμπ ήταν υποστηρικτής των Δημοκρατικών και της Χίλαρι Κλίντον, είδε κενό στη ηγεσία των ρεπουμπλικανών και έγινε πρόεδρος με τους ρεπουμπλικάνους.

Αυτός ήταν νεοδημοκράτης υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, είδε κενό στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές ότι δεν έχει σχέση με την αριστερά. Αυτά που λέει δεν είναι αριστερά. Δεν το λέω με κακία αυτό, Ίσα, ίσα που μας εξυπηρετεί. Είναι υπέρ του ΝΑΤΟ, υπέρ του Ισραήλ, υπέρ της διεθνής οικονομίας. Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *