«Ντυνόταν για να πάει στη παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ και τον έκοψαν», αποκάλυψε για τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Oknews.gr

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε και πάλι την απάντησή του στο ερώτημα από που πηγάζει το μένος του Κυριάκου Βελόπουλου με την ΝΔ. Ο υπουργός Υγείας είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Oknews.gr ότι για όλα φταίει το γεγονός ότι το 2014 ο τότε πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς τον είχε “κόψει” την τελευταία στιγμή από το ευρωψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.


«Το 2014 ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε συμφωνήσει να κατέβει ως ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κατ΄ αυτόν και μάλλον λέει και την αλήθεια να κατέβει με τη ΝΔ. Την τελευταία στιγμή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όταν ήταν να γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων των τότε υποψηφίων ευρωβουλευτών στο ξενοδοχείο Κάραβελ, αποφάσισαν να τον κόψουν.

Μάλιστα εμένα πήραν τηλέφωνο από το κόμμα και μου ζήτησαν λόγω της παλαιάς μου γνωριμίας να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω “ξέρεις Κυριάκο μην πας στο Κάραβελ – ντυνόταν για να πάει – διότι δεν μπορείς να ανακοινωθείς για έναν, δυο, πέντε λόγους. Έγινε έξαλλος φυσικά και από τότε βρίζει την Νέα Δημοκρατία. Αν δεν τον είχαν κόψει θα είχε κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για ένα θέμα μιας ώρας πριν», αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *