Γεωργιάδης στο Oknews.gr για την αντιπολίτευση: «Κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη ο κ. Κασσελάκης – Ο κ. Ανδρουλάκης έχει χάσει τον ειρμό του – Ο Βελόπουλος πουλάει ακόμα και τις μάνες των άλλων για μια ψήφο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στην μεγάλη συνέντευξή του στο Oknews.gr και την εικόνα της αντιπολίτευσης μιλώντας με καυστικό τρόπο για τους Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη και φυσικά δεν ξέχασε και τον Κυριάκο Βελόπουλο.


«Δεν είναι  αντιπολίτευση την οποία αξίζει ο ελληνικός λαός. Ο μεν κύριος Κασσελάκης κάνει τη μια γκάφα πίσω από την άλλη. Αυτά που είπε για το ΕΣΥ π.χ. είναι σχεδόν κωμωδία. Ανασκεύσαμε μετά, αλλά τα έκανε χειρότερα απ’ αυτό που είπε. Τα έκανε θάλασσα».

«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει χάσει τον ειρμό του – Λέει άλλα τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη και άλλα την Τετάρτη»

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε ότι λέει συνέχεια άλλα.

«Ο κύριος Ανδρουλάκης, νομίζω πια έχει χάσει τον ειρμό του. Άλλα λέει τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη, αλλά την Τετάρτη σε σοβαρά θέματα όπως τα Πανεπιστήμια«, ανέφερε ο υπουργός.


Στη συνέχεια… περιέλαβε ξανά τον Κυριάκο Βελόπουλο. «Ο κύριος Βελόπουλος είπαμε προηγουμένως σε τι κατάσταση είναι, είναι έτοιμος να πουλήσει τα πάντα για να πάρει μια ψήφο. Ακόμα και τις μάνες των άλλων ανθρώπων».


Δείτε το απόσπασμα από 14:02 έως 14:37

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *