Βλάχος: «Έλληνες, μην στέλνετε μηνύματα για να συγκεντρωθούμε για τον τελικό»

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχισμένος τόσο με τη νίκη, όσο και με την εμφάνιση της εθνικής ομάδας κόντρα στην Σερβία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τους διεθνείς πολίστες να είναι εξαιρετικοί αμυντικά και αποτελεσματικοί στον παραπάνω, αλλά τόνισε πως θα πρέπει να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν πριν τον τελικό, ανεξαρτήτως αντιπάλου.


«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι άσχημη και είναι κρίμα γιατί έχουν χαθεί ζωές. Συλλυπητήρια και κουράγιο σε όσους έχασαν περιουσίες και ανθρώπους και ότι έχει συμβεί» είπε αρχικά στην εισαγωγή του πριν πάει στα της εθνικής.

«Εμείς γράφουμε ιστορία. Έχουμε να γράψουμε άλλη μία σελίδα αν τα καταφέρουμε. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στη άμυνα κυρίως, αλλά και στην επίθεση έκαναν πολλά σωστά πράγματα. Έχουμε όμως άλλο ένα ματς και πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για τον τελικό για να μπούμε αποφασισμένοι. Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Το αισθανόμαστε» ανέφερε ο Θ. Βλάχος.

«Πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας αυτή τη φορά. Γι’ αυτό ίσως βοηθήσουν οι Έλληνες και δεν μας στείλουν μηνύματα για να συγκεντρωθούμε». Ο τεχνικός της εθνικής αναφέρθηκε και στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Μας έφυγε κι αυτό το βάρος. Θα προκρινόμασταν βέβαια αργά ή γρήγορα. Έχουμε να δώσουμε κι άλλα»

Όσον αφορά για το κομβικό σημείο στην πορεία της εθνικής, ανέφερε πως ήταν αυτό με τις ΗΠΑ. «Ο κάθε παίκτης ξεχωριστά ήταν έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ που σοβαρευτήκαμε και το γυρίσαμε στο τέλος, έδειξε ότι είμαστε μία γροθιά. Δείξαμε ομαδικότητα και αυτά τα στοιχεία τα βγάλαμε και σήμερα. Πρέπει να το ξεχάσουμε όμως γιατί έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *