Το πιστοποιητικό νόσησης και οι φωτογραφίες που εκθέτουν τον Τζόκοβιτς

Όσο οι ώρες περνούν προς την εκδίκαση της Δευτέρας για την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία τόσο περισσότερα πράγματα θα βγαίνουν στον αφρό της δημοσιότητας σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του Σέρβου τενίστα. 


 Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης εξασφάλισε την ειδική άδεια ιατρικής εξαίρεσης για να αγωνιστεί στο Australian Open, έχοντας καταθέσει πιστοποιητικό νόσησης με ημέρα ανίχνευσης την 16η Δεκεμβρίου του 2021. Ο Τζόκοβιτς, δηλαδή, ισχυρίζεται πως νόσησε για δεύτερη φορά(η πρώτη ήταν το 2020) και για αυτό τον λόγο δεν εμβολιάστηκε. Αυτό ήταν και το έγγραφο με το οποίο πήρε την βίζα για να ταξιδέψει στην Ωκεανία αλλά οι αρχές της χώρας του απαγόρευσαν την είσοδο στον έλεγχο που έγινε στο αεροδρόμιο. 

 Από την στιγμή, πάντως, που κυκλοφόρησε αυτή η πληροφορία ήρθαν στο φως φωτογραφίες του αθλητή από τις 16 και τις 17 Δεκεμβρίου όπου όχι μόνο δεν ήταν σε καραντίνα όπως θα όφειλε, αλλά έδινε το παρών σε εκδηλώσεις χωρίς να φοράει μάσκα! Στις 16.12 έδωσε το παρών σε εκδήλωση της εθνικής ταχυδρομικής υπηρεσίας της Σερβίας, η οποία παρουσίασε το γραμματόσημο με την μορφή του και μια μέρα αργότερα βρέθηκε σε ένα event για την βράβευση νεαρών αθλητών και αθλητριών του τέννις! 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *