Ο Κύργιος ύψωσε το μεσαίο του δάκτυλο και υπερασπίστηκε τον Τζόκοβιτς

Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν ο Νικ Κύργιος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στις απόψεις που εκφέρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς περί εμβολιασμού και πανδημίας. Ωστόσο τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο στην Αυστραλία, ανάγκασαν τον Αυστραλό, ελληνικής καταγωγής, να πάρει το μέρος του.


Μάλιστα, ο Κύργιος έκανε ξανά το σόου του, αφού ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο κατά τη διάρκεια ενός podcast και είπε: “Αν αφήσουν τον Νόβακ να παίξει, θα είναι απλά θυμωμένος και θα είναι δύσκολο να τον κερδίσει κάποιος. Αν του επιτραπεί να αγωνιστεί, δεν θέλω να τον συναντήσω. Δεν θα του λείψει ένα μπακ-χαντ”.

Ο Ελληνο-αυστραλός σχολίασε την αντιμετώπιση των δημοσιογράφων, ενώ υποστήριξε πως δεν συμπεριφέρονται στον Τζόκοβιτς σαν άνθρωπο. “Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στα ΜΜΕ είναι ότι κανονικά πρέπει να προστατεύσουν αυτούς τους αθλητές. Αυτό που περνάει είναι πολύ σοβαρό αυτή τη στιγμή.

Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι πηγαίνω στα social media αυτή τη στιγμή και βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους και σελίδες να τον γελοιοποιούν. Νομίζω ότι θα έπρεπε να τον προστατεύουμε λίγο περισσότερο από το να τον κοροϊδεύουμε. Είναι τόσο τρομακτικό. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που κάθονται στους καναπέδες τους και σχολιάζουν όλη μέρα, αν ήταν στη θέση του, δεν θα το υποστήριζαν καθόλου.

Ο Τζόκοβιτς είναι άνθρωπος, θέλω απλώς να του φέρονται σαν άνθρωπο. Εάν ένας Αυστραλός συνάδελφός του βρισκόταν στη Σερβία και βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση, θα θέλαμε να αντιμετωπίζεται έτσι ένας από τους Αυστραλούς συναδέλφους μας; Όχι”, τόνισε ο Κύργιος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *