Λίβερπουλ: “Χρυσάφι” στα πόδια του Σαλάχ από Αλ Ιτιχάντ – Προσφέρει 250 εκ. ευρώ

Γη, ύδωρ και… χρυσάφι προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ στη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Μο Σαλάχ. 


Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πολιορκεί καιρό τον αγγλικό σύλλογο και με την προθεσμία των μεταγραφών να τελειώνει στις 7 Σεπτεμβρίου, κάνει την ύστατη προσπάθεια για να κάνει δικό της τον ηγέτη των “κόκκινων”. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βρετανία, η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ συνίσταται σε ένα σταθερό ποσό 200 εκατ. ευρώ, στο οποίο μπορούν να προστεθούν 50 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους.

Σε περίπτωση αποχώρησής του ο Αιγύπτιος θα μπορούσε, ανάλογα με τα μπόνους, να γίνει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Νεϊμάρ που αγοράστηκε για 222 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2017.

Πάντως, ακόμη και μ΄ αυτό το κολοσσιαίο ποσό στο τραπέζι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι «Κόκκινοι» θα συναινέσουν για να παραχωρηθεί το επιθετικό αστέρι τους ενώ η μεταγραφική περίοδο έχει ολοκληρωθεί στην Αγγλία.


Άλλωστε, μόλις το περασμένο Σάββατο ο Γιούργκεν Κλοπ είχε εμφανιστεί σίγουρος για το μέλλον του «Φαραώ», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Άστον Βίλα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *