Η εθνική μας ξεκινά απόψε στις 21:45 τη «μάχη» για την πρόκριση στο Euro 2024

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής μας απόψε Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21.45 απέναντι στο Γιβραλτάρ, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη στον Alpha.


Ενωμένοι σαν μια γροθιά οι ποδοσφαιριστές και ο Γουστάβο Πογέτ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κόντρα στο Γιβραλτάρ, για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Γερμανίας. 

Μη χάσετε, στις 21:00, το Pre game με τον Γιαννίκο Δούσκα ζωντανά από το στούντιο και εκλεκτούς καλεσμένους όπως τον Ηλία Μπέριο, τον Στράτο Αποστολάκη και τον Κώστα Φινοκαλιώτη. Ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, πλούσιο ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γουστάβο Πογέτ, μίλησε στο «Happy Day στον Alpha» και στον Σπύρο Νάσιο για τα συναισθήματα και τους στόχους του.  

Αρχικοί του στόχοι ήταν να γνωρίσει τους παίκτες και να νικήσουν στους ομίλους του Nations League αλλά βασικός στόχος στο συμβόλαιό του ήταν να προκριθεί η Εθνική μας στο Euro!


«Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε! Είμαστε στον έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους, που σημαίνει ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολα απ’ ό,τι περιμέναμε.»


Για τον πρώτο αγώνα με το Γιβραλτάρ, δήλωσε: «Παίζουμε σε κάθε αγώνα μας, σαν να είναι ο τελευταίος μας. Αν κάθε παίκτης στην ομάδα μας παίξει στο παιχνίδι απέναντι στο Γιβραλτάρ σαν να μην υπάρχει αύριο, τότε ναι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε.»  

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *