Η ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη με τον Άγιο Παΐσιο μετά το θετικό δείγμα του σε έλεγχο ντόπινγκ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016: «Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία»

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έκανε ανάρτηση με τον Άγιο Παΐσιο σε μια από τις πρώτες του δημόσιες αντιδράσεις για την πολύκροτη υπόθεση. Ο Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε αθλητικό γεγονός που δεν έγινε τώρα, αλλά πριν 8 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Η εξέταση στο δείγμα που είχε δώσει εξετάστηκε για δεύτερη φορά τώρα και ο αθλητής βρέθηκε τώρα θετικός.


Ο Χρήστος Βολικάκης μίλησε για αδικία, σε μια ανάρτηση που έκανε με τον Άγιο Παΐσιο.

O δικηγόρος του Χρήστου Βολικάκη, Αναστάσιος Ντούγκας ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι ο Έλληνα πρωταθλητής της ποδηλασίας δεν γνωρίζει καν την ουσία για την οποία τον βρήκαν θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ, 8 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Ο ίδιος έκανε δε μία σειρά από αναρτήσεις στο instagram, με τα λόγια του δικηγόρου του, αλλά και μία με τον Άγιο Παΐσιο, η οποία αναφέρει τα εξής: «Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία. Όλες οι αμαρτίες έχουν ελαφρυντικά, η αδικία δεν έχει – μαζεύει οργή Θεού. Φοβερό!».

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *