Καλά νέα για την Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή

Διαψεύδεται η πληροφορία για θετικό δείγμα ντόπινγκ στην Εθνική Ελλάδος από τον αγώνα με την Γεωργία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA έχει ενημέρωσε επίσημα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) πως δεν υπάρχει κάποιο θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Νωρίτερα, το «dikisports», ισχυρίστηκε -επικαλούμενο πληροφορίες- ότι βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» στην Τιφλίδα. «Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, ενώ θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης», τόνισε μάλιστα.

Από τηνν πλευρά της σε ανακοίνωση προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για θετικό έλεγχο ντόπινγκ σε διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *